Produkti me 80% ulje cmimi ka mbaruar!Por mos u shqetesoni,kemi rezervuar pakon e fundit vetem per ju!

Mund te klikoni tek "kryqi", te lexoni artikullin dhe te beni nje porosi. Ose klikoni "Porosit tani" per te bere porosine tuaj menjehere!

Porosit tani

E gjithë bota është duke diskutuar për këtë! Në datën studentit të jashtëzakonshëm kosovar iu dha çmimi Excellence Award në fushën e kujdesit shëndetësor pas publikimit të metodologjisë së trajtimit të prostatitis, që do të shpëtojë miliona jetë njerëzish!


Ndërkohë, në Kosovë situata paraqitet e tillë: mjekët arrogantë në marrëveshje sekrete me rrjetet farmaceutike janë duke fshehur një medikament realisht efektiv që eliminon një herë e përgjithmonë prostatitin dhe në këtë mënyrë ata sigurohen që çdo vit të sigurojnë shuma të konsiderueshme nga meshkujt duke u përshkruar atyre në receta medikamente të kushtueshme si dhe proçedura shumë të shtrenjta!


Në fillim të pranverës së vitit 2020, ndodhi e jashtëzakonshmja në Kongresin Europian të Urologjisë. E gjithë audienca, duke qëndruar për 10 minuta rresht në këmbë, nuk pushonte së duartrokituri njeriun që ishte në tribunë. Ai ishte Aurel Fejzullahu - një student nga Kosova. Ishte ai që propozoi përdorimin e një formule unike që lejon trajtimin e plotë të prostatitit dhe parandalimin e pasojave fatale që mund të shkaktohen prej tij.

Aureli propozoi një ide të shkëlqyer, ndërkohë që me realizimin e saj u morrën personalisht strukturat shkencore të Kosovës dhe Zvicrës. Specialistët nga Instituti i Urologjisë, Universiteti Kombëtar i Mjekësisë dhe shumë specialistë të tjerë u përfshinë në zhvillimin e këtij preparati. Medikamenti në fjalë tashmë është realizuar dhe është duke treguar rezultate të shkëlqyera.

Si mundet një medikament i ri të shpëtojë miliona jetë njerëzish dhe arsyen se përse qytetarët e Kosovës do të jenë në gjendje ta përfitojnë atë me një zbritje të madhe, ju mund ta gjeni në artikullin tonë të sotëm.

Korrespondenti: "Aurel, ju jeni një nga dhjetë studentët më inteligjentë të mjekësisë në botë. Përse vendosët të merreni pikërisht me problemet e urologjisë?"

Aurel: Nuk është se dëshiroj të flas për këtë gjë publikisht, por motivimi në këtë pikë është ekskluzivisht personal. Disa vite më parë, babai im ndërroi jetë nga kanceri i prostatës. Dukej se situata ishte nën kontroll, dhe pastaj ndodhi vdekja e tij e dhimbshme. Prandaj dhe vendosa të studioj çështje që lidhen me urologjinë. Unë u trondita kur kuptova që shumica e medikamenteve në farmaci janë kimikate të padobishme që vetëm sa sakatojnë tërë trupin. Ndërkohë që babai i pinte ato pothuajse çdo ditë rregullisht.

Për tre vitet e fundit, unë u zhyta plotësisht në këtë temë. Në fakt kjo metodë e re për të hequr qafe prostatitis për të cilën po flasin të gjithë tani, u shfaq në proçesin e shkrimit të një teze. Ishte ai momenti kur unë kuptova që kisha ardhur me diçka të re. Por as nuk mund të mendoja se kjo do të shkaktonte një interes të tillë kaq të madh nga një larmi strukturash.

Korrespondenti: "Unë e di se në Kosovë ata dëshironin t'ju arrestonin menjëherë pas publikimit të kësaj teze të re?"

Aurel: Po, fiks 3 ditë pas fjalimit tim në konferencë. Për fat të mirë, stafi i Institutit të Urologjisë tashmë më kishte kontaktuar mua. Ata gjithashtu ndihmuan për të qartësuar këtë situatë nga ana e agjencive të zbatimit të ligjit.

Korrespondenti: "Por si qëndronte puna?"

Aurel: Disa nga aktorët kryesorë në këtë treg u frikësuan pa masë nga një marrëveshje e mundshme e imja me Institutin e Urologjisë dhe institucione të tjera për fillimin e zhvillimit të një medikamenti inovativ. Që atëherë ishte e fare e qartë që ky medikament do të jetë në gjendje të eleminojë plotësisht prostatitis në nivele optimale dhe do të shërbejë si një mënyrë e shkëlqyeshme për të rritur potencën mashkullore. Unë nuk është se jam ekspert në këto çështje, por medikamentet për prostatitis janë një nga segmentet më fitimprurës të tregut përkatës. Askush nuk dëshiron të humbasë miliona ose miliarda për shkak të një studenti që është në zhvillim e sipër të një preparati efikas. Prandaj dhe ata krijuan një preçedent penal nga asgjëja. Ata me sa duket morrën në konsideratë faktin se unë nuk kuptoja asgjë nga punët ligjore dhe nuk do të dilte askush që të më mbronte. Por, sapo avokatët hynë u bënë pjesë e kësaj çështje, u bë e qartë se e gjithë kjo ishte një histori transparente. Dhe kështu ata nuk vazhduan më me përndjekjet e tyre.

Korrespondenti: "Që do të thotë se pas kësaj ndodhie, ju nuk patët më probleme të kësaj natyre?"

Aurel: Jo, nuk pata më probleme të tilla, por ka pasur përpjekje të vazhdueshme për të blerë formulën e zhvillimit tim. Sapo u shfaqën botimet për metodën time, menjëherë filluan të vijnë ofertat për ta blerë atë. Të parët që erdhën te unë ishin disa francezë, duke më ofruar plot 120 mijë euro. E fundit ishte një njësi farmaceutike amerikane, ata donin ta blinin atë tashmë për 35 milion dollarë. Tani kam ndryshuar numrin tim të telefonit dhe nuk jam më as në rrjetet sociale, sepse çdo ditë ata më shkruajnë në lidhje me ofertat e blerjeve në të gjitha kanalet e mundshme të komunikimit.

Korrespondenti: "Por, me sa di unë, ju nuk e keni shitur formulën?"

Aurel: Po. Ndoshta kjo mënyra ime e të shprehurit do të tingëllojë pak e ashpër, por unë nuk e krijova atë në mënyrë që disa njerëz të përfitojnë prej saj. Çfarë do të ndodhë për shembull në qoftë se unë do vendosja ta shisja formulën? Ata do të përfitonin një patentë për të, do të ndalonin pjesën tjetër të prodhonte sipas kësaj formule dhe do të rrisin padyshim çmimin. Unë vërtet mund të jem i ri në moshë, por nuk jam aspak idiot. Në këtë situatë, sipas këtij skenari shtetasit e Kosovës thjesht nuk do të mund të heqin qafe problemet me prostatitis dhe potencë mashkullore. Një nga mjekët e huaj më tha që një medikament i tillë duhet të kushtojë të paktën 500 EUR. Kjo nuk është një shumë e përballueshme për të gjithë në fund të fundit. Kush mund ta blejë atë në Kosovë për atë shumë parash?

Prandaj dhe kur unë mora një ofertë nga strukturat drejtuese për të marrë pjesë në zhvillimin e këtij medikamenti në nivel kombëtar, menjëherë rrashë dakort me ta. Ne kemi punuar së bashku me specialistët më të mirë. Ishte një eksperiencë e mrekullueshme. Tani zhvillimi i medikamentit ka përfunduar, gjithashtu dhe provat klinike dhe më në fund mund të themi se ai është në dispozicion të njerëzve.

Zhvillimi i medikamentit u koordinua nga Robert Alimadhi - një ndër profesorët dhe urologët më të famshëm në Kosovë. Ne i kërkuam atij të fliste në lidhje me vetë sëmundjen, për medikamentin e ri të krijuar mbi bazën e idesë së Aurelit, si dhe ku mund të blihet preparati në fjalë nga një kosovar i zakonshëm.

Korrespondenti: "Cili është thelbi i idesë së Aurelit atëherë? A është e vërtetë që ndihmon në eleminimin e përhershëm të prostatitis?"

Robert Alimadhi: Ideja e paraqitur prej Aurelit është një qasje e re në luftën kundër prostatitis. Në fund të fundit, le të shohim se si funksionojnë medikamentet e vjetra? Ato në rastin më të mirë maksimumi arrijnë të lehtësojnë simptomat e dhimbjeve për njëfarë kohe, por jo më shumë se kaq. Në të njëjtën kohë, ato dëmtojnë rëndë enët e gjakut dhe zemrën, gjithmonë e më shumë duke e afruar vdekjen e pacientit nga një goditje në zemër. Pra që do të thotë se ato nuk ndikojnë në shkakun kryesor të prostatitis - rifillimin e qarkullimit normal të gjakut në gjëndrën e prostatës. Problemi në këtë mënyrë vazhdon, dhe për më tepër, acarohet më keq me çdo përdorim të medikamenteve të tilla.

Ideja e Aurelit në fakt qëndron konkretisht në eleminimin e shkakut rrënjësor të prostatitit dhe më pas në mënyrë gjithëpërfshirëse të eleminojë dhe vetë sëmundjen! pikë së pari, janë proçeset e rimëkëmbjes atë që aktivizohen. Prostata fillon të pastrohet, bakteret fillojnë të largohen nga trupi. Kjo dhe ndikon në zvogëlimin e madhësisë së prostatës. Më tej, urinimi normalizohet dhe inflamacioni zhduket. Organizmi fillon proçesin e vetëpastrimit. Në fazën e tretë, zona e inflamacionit zvogëlohet plotësisht dhe të gjitha bakteret eleminohen. Aftësia natyrale e organizmit të njeriut për të mbajtur në një gjendje të ekuilibruar gjëndrën e prostatës rikthehet përsëri. Ereksion gjithashtu normalizohet, pasi sperma tashmë mund të prodhohet me siguri më të lartë në gjëndrën e prostatës, në këtë mënyrë funksioni riprodhues i meshkujve rikthehet. Si rezultat, prostatiti zhduket plotësisht, dhe potenca mashkullore bëhet si në vitet e rinisë!

Ky rezultat sigurisht që u arrit falë idesë brilante të Aurelit, si dhe përpjekjeve të një numri të madh të mjekëve dhe specialistëve mjekësorë për të zhvilluar dhe prodhuar mbi bazën e formulës së propozuar nga Aureli një medikament efektiv që parandalon prostatitis në çdo fazë.

Korrespodenti: "Po për medikamentet çfarë mund të na thoni? Për meshkujt që vuajnë nga prostatitis, mesa dimë ne ekziston një masë e madhe e tyre."

Robert Alimadhi: Këtu dhe qëndron i gjithë problemi në fakt, se ka një masë të madhe të tyre. Por të gjitha bazohen në një parim mjaft të thjeshtë - ato janë efikase thjesht për të hequr paksa simptomat e sëmundjes, duke mos eliminuar në këtë mënyrë në fakt shkakun e shfaqjes së saj. Për më tepër, këto medikamente zgjerojnë me forcë enët e gjakut në prostatë dhe sistemin urogjenital, duke dëmtuar në këtë mënyrë muret e tyre, duke mbingarkuar veshkat dhe zemrën. Po, është e vëertetë që ata largojnë simptomat e prostatitit dhe një personndjehet më mirë për një periudhë të shkurtër kohore. Por në përgjithësi, ato më tepër ndikojnë negativisht në organizëm në tërësi sesa mudn të veprojnë pozitivisht në të. Me ndihmën e tyre, eleminimi njëherë e përgjithmonë i prostatitis është një proçes i pamundur. Në këtë pikë Aureli kishte absolutisht të drejtë. Në qoftë se ju do të shikonit formulat e medikamenteve që ofrohen nëpër farmacitë tona, atëherë çdo specialist do ju thoshte këtë që ju konfirmoj edhe unë, ato as që duhen përdorur.

Korrespondenti: "A është prostatiti me të vërtetë kaq i rrezikshëm?"

Robert Alimadhi: A i keni parë statistikat e vdekshmërisë në Kosovë? Sa persona vdesin nga sëmundjet onkologjike, të lidhura me prostatitis, e mbani mend gjë? Plot 63 përqind! Që do të thotë se kjo është më shumë se pothuajse dy të tretat. A keni parë vallë të paktën një person mund të ketë vdekur nga prostatitis, por ai nuk ishte i diagnostikuar me kancer? E vëmë me bast që jo. Dhe mjekët në morg gjithashtu nuk parë raste të tilla. Thjesht dhe vetëm sepse një gjë e tillë nuk ndodh. Të gjithë ata që vdesin nga prostatitis pas dështimit të veshkave, dështimit të zemrës, kancerit të prostatës, etj., kanë vuajtur fillimisht nga problemet me prostatitis. Të gjithë pa përjashtim! Në Perëndim, ka kohë që është kuptuar se është prostatitis i meshkujve që i provokon të gjitha këto. Peshka e ka nga koka, burrat nga ... Dhe në qoftë se do hiqnim pasojat në vend të shkakut, atëherë mund të konsumoni medikamente me grushta çdo ditë, dhe rezultati sidoqoftë do të jetë zero.

Korrespondenti: "Cili është emri i medikamentit, i cili dhe bazohet në formulën e Aurelit? A mund të flisni shkurtimisht për efektin e tij?"

Robert Alimadhi: Emri i medikamentit në fjalë është Prostatol. Është mjaft efektiv për shkak të efektit kompleks me të cilin vepron në organizëm dhe përbërjes së tij unike, kryesisht nga ekstrakte medicinale shumë të përqendruara me origjinë natyrore. Prostatol lehtëson plotësisht inflamacionin në prostatë, pastron sistemin gjenitourinar sikundër dhe veshkat. Furnizimi normal i gjakut rikthehet, proçeset e nekrozës dhe kalbjes gjithashtueleminohen. Prostata ndalon zhvillimin e mëtejshëm të infeksionit në sistemin gjenitourinar. Pas një kursi trajtimi, tek meshkujt rikthehet plotësisht fuqia dhe dëshirat seksuale, rreziku i zhvillimit të kancerit të prostatës në këtë mënyrë eleminohet, problemet me urinim dhe të gjitha problemet e tjera të lidhura me të zhduken.

Duhet theksuar se si ne, ashtu edhe Aureli, i kushtuam kësaj çështjeje një rëndësi shumë të madhe. Një medikament nuk është vetëm një aranzhim i formulave kimike që mund të gjenden nga një medikament në tjetrin, por një aliazh unik me ekstrakte shumë të përqendruara me origjinë bimore. Kjo e bën atë jo vetëm aq efektiv saç ai dhe është, por edhe plotësisht të sigurt gjatë përdorimit të rregullt të tij.

Fjalë për fjalë, 2-3 ditë pas fillimit të përdorimit të preparatit, personi lirohet plotësisht nga inflamacioni në sistemin gjenitourinar. Më tej ndodh pastrimi, si dhe restaurimi i prostatës. Në dallim nga kimikatet e farmacive, preparati Prostatol nuk ka asnjë efekt negativ në zemër ose në organe të tjera.

Korrespondenti: A do të shitet Prostatol nëpër farmaci?

Robert Alimadhi: Ne u përpoqëm ta shisnim Prostatol përmes farmacive për gati një muaj. Sidoqoftë, ne vendosëm ta ndërpresim kontratën për furnizimin me Prostatol të farmacive në Kosovë duke filluar nga data për shkak të faktit se ata filluan të shesin medikamentin tonë me një vlerë të shtuar të konsiderueshme të kostos normale – prej 150-200 EUR për pako!

Përfaqësuesit e farmacive thanë se një rritje e tillë e çmimeve ishte e justifikuar për vetë faktin se Prostatol është ajo për çfarë pacientët kanë nevojë për trajtim dhe parandalim çdo 7-10 vjet. Askush nuk do të shpenzojë para për medikamentet e vjetra çdo muaj, kur ju mund të përdorni një kurs të rregullt Prostatol dhe t’i harroni problemet shëndetësore njëherë e përgjithmonë. Njerëzit nuk do të blejnë më medikamente për kurimin e prostatitit apo dhe preparate për të përmirësuar potencën mashkullore!

Dhe kjo, sipas tyre, çon në humbje të mëdha parash për farmacitë! Kjo është dhe arsyeja se përse ata rritën ndjeshëm çmimin e Prostatol!

Në lidhje me këtë, prodhuesi Prostatol ndërpreu kontratën me të gjithë farmacitë e vendit! Në vend që të zhvillojë një luftë të padobishme me farmacitë që rrisin çmimin e këtij preparati me gati 5 herë, prodhuesi kaloi ekskluzivisht në shitjet online përmes internetit! Në këtë mënyrë, ne mund të ofrojmë çmimin më të mirë për blerësit!

Korrespondenti: Dhe sa kushton Prostatol?

Robert Alimadhi: Pasi u morën vesh mashtrimet e çmendura që po ndodhnin nëpër barnatore, Instituti i Urologjisë dhe strukturat e tjera kombëtare propozuan nisjen e një programi zbritje dhe të sigurimin e një ndihm financiare për projektin tonë në internet! Sipas programit, ata janë të gatshëm të kompensojnë 80% të çmimit të këtij medikamenti! Si rezultat, çmimi me një zbritje prej 80% është vetëm 4700 all!

Korrespondenti: Sa do të zgjasë programi i zbritjes?

Robert Alimadhi: Kujdes! Promovimi, përmes të cilit ju mund ta porosisni Prostatol me 80% zbritje (për vetëm 4700 all në vend të 23500 all), do të zgjasë 2 javë: nga 00:00:01 deri në 23:59:59 . Ose derisa të mbarojë seria e medikamenteve e financuar nga Instituti i Urologjisë (30 000 pako). Për këtë arsye, unë iu rekomandoj që të bëni sa më shpejt të jetë e mundur porosinë tuaj për medikamentin Prostatol. Programi nuk do të përsëritet më për këtë vit!

Korrespondenti: Ku mund të blihet Prostatol origjinal, në mënyrë që të mos biem pre e falsifikimeve?

Robert Alimadhi: Për të shmangur mashtrimet, spekulimet dhe falsifikimet, një person që dëshiron të heqë qafe prostatitin dhe të blejë Prostatol me 80% zbritje (për vetëm 4700 all në vend të 23500 all) duhet të lërë një kërkesë direkt në faqen tonë të internetit të afishuar pak më poshtë në një formë të veçantë.

Me lejen e redaksisë, ne do të bashkëngjisim "FORMULARIN ZYRTAR" përmes së cilit mund të kryeni porosinë tuaj menjëherë pas intervistës! Në të ju do të keni mundësinë të plotësoni të dhënat me emrin tuaj, të vendosni numrin tuaj të telefonit dhe klikoni në butonin "POROSIT TANI ME 80% ZBRITJE"!

Mos kini frikë të bëni një kërkesë për ta përfituar! Në këtë fazë, për të rezervuar medikamentin për veten tuaj me zbritje, ju vetëm duhet të shkruani emrin tuaj dhe numrin e telefonit të kontaktit përmes të cilit operatori ynë do të jetë në gjendje të kontaktojë me ju! Ai do t'ju japë informacione më të hollësishme në lidhje me medikamentin dhe do t'ju përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me trajtimin dhe shpërndarjen e preparatit. Pagesa - vetëm pasi të keni marrë produktin nga shërbimi i shpërndarjes.

Çmim i ulët! 23500 all 4700 all
Arrini ta porositni me zbritje përpara se oferta ti kalojë një lexuesi tjetër!
Oferta do të jetë e pavlefshme pas:
12:33
Emri i plote:
Numri i celularit:

Oferta është e vlefshme deri në (përfshirë):


Komente: 14

Unë kam pasur probleme me urinimin dhe dua të theksoj se punoj si kamionist. Madje kisha arritur deri aty sa mendova të shtrohesha në spital në fakt, aq keq jam ndjerë. Shkoj në tualet çdo 4-5 orë të them të drejtën. Është e tmerrshme kur e mendoj se dikur kam blerë mbeturina në farmaci.

Unë kam në fakt dhimbje të vazhdueshme dhe potencë të keqe. Dua të besoj se ky medikament do të më ndihmojë ... Për më tepër, me një zbritje të tillë!

Unë e detyrove bashkëshortin timta përdorte atë .... fjalë për fjalë e detyrova) Ai tashmë nuk ka më prostatit dhe potencë e ka në lartësinë e duhur fatmirësisht)))

Kam lexuar në fakt, në një gazetë mjekësor në lidhje me këtë preparat. Një artikull i shkruar nga ekspertët, më duket se ishte ishte nga një doktor i famshëm në urologji...

Prostatol ndihmon vërtet të them të drejtën! Unë e porosita për bashkëshortin tim, ai pothuajse kishte kaluar në kancer të prostatës. Falë Prostatol, gjithçka kaloi. Unë jua këshilloj të gjithë atyre që kanë të njëjtat probleme ta provojnë

Kam përdorur një kurs të rregullt, më ndihmoi. Por unë do të bëj edhe një porosi tjetër, thjesht për një efekt parandalues ... Kam frikë se mos më rikthehet

Nëpër klinika ndeshesh me një kaos dhe tmerr të vërtetë. Ne nuk shkojmë atje prej një kohe të gjatë tashmë, është e padobishme gjithsesi. Në klinikat private, ata të rrjepin nga lekët, atje nuk ke opsion tjetër. Kështu që i jam shumë mirënjohës Aurelit që tani mund ta përfitojmë Prostatol me zbritje.

E porosita edhe unë, nuk është se ishte ndonjë gjë e vështirë në fakt. Pas vetëm 3 ditësh ma solli korrieri! Ju falenderoj shumë nga zemra!

Kjo është një lloj mrekullie të them të drejtën. Unë vuaja nga prostatitis akute dhe gjithashtu nga problemet me potencën. Vuaja dhe nga zemra e cila si rezultat i sëmundjes u dobësua, nga ana tjetër tensioni ishte i lartë dhe shumë probleme të tjera me shëndetin si këto. Por tani gjithçka është rregulluar. Më në fund unë jetoj i lumtur pranë bashkëshortes time

Identifikohuni në mënyrë që të lini komentin tuaj